slide1 slide2 slide4 slide3 slide5 slide6 slide7

 

Zoals jullie waarschijnlijk gehoord hebben, moeten per direct alle scholen, horeca gelegenheden en sportscholen dicht. Njoya is geen sportschool en we zijn zelden met meer dan 8 personen samen, maar ik sta wel achter de keuze van het RIVM en het kabinet. Dit virus hebben we het snelst bestreden wanneer sociale contacten zoveel mogelijk vermeden worden, dus heb ik ervoor gekozen om dit advies als Personal (Group) Trainer op te volgen.

Er is ook GOED NIEUWS VOOR DE KOMENDE 3 WEKEN!

Na hard werken kan ik je een mooi alternatief bieden zodat je lekker Fit en Vitaal kunt blijven, je jouw behaalde resultaten niet verliest, ondanks dat je deze periode voornamelijk thuis zit. Kortom, we gaan er samen het beste van maken! 

Njoya biedt een speciaal 10 - Weekse Online battle/cursus aan!
Vanaf WOENSDAG 18 maart: 15,99 per week, gedurende 10 weken.

Deze Battle bestaat uit:

  • Toegang tot het Njoya Online portaal waarbij we, training, voeding en coaching aanbieden.
  • Diverse extra THUIS workouts die we in onze mobiele app voor je klaar zetten en je zelf kan inplannen.
  • Diverse extra OUTDOOR workouts, zoals wandelen, fietsen, hardlopen, etc.
  • Wekelijks diverse live online groepstrainingen via onze besloten Facebook groep. Deze trainingen kun je live meedoen of op een gewenst tijdstip terugkijken op FB of YouTube.
  • EXTRA: Wekelijks een live online lezing/workshop over diverse leefstijl onderwerpen, zoals stress, slaap, voeding, etc. Deze lezingen en workshops kun je live bijwonen of op een gewenst tijdstip terugkijken op FB of YouTube).
  • Wekelijks een praktische opdracht gericht op het optimaliseren van jouw leefstijl onder deze huidige omstandigheden. 
  • Mogelijkheid om bij alle onderdelen vragen te stellen. Live of achteraf.

   Dagelijks Live Groeps Trainingen: 8.30 - 9.00 uur & 20.00 - 20.30 uur
   Wekelijks Online lezing/workshop: 20.30 uur

De komende 10 weken zullen wij je volledig begeleiden en extra in de watten leggen! Meld je zo spoedig mogelijk aan voor de besloten Facebook Groepdaar houden we je dagelijks op de hoogte van de programma onderdelen) en reserveer hier je plaats. Laten we deze periode gebruiken extra goed voor jezelf en elkaar te zorgen zodat we nog meer kunnen shinen in de periode dat we de wijde wereld weer in mogen trekken. Want stilzitten is juist om meer problemen vragen zegt Erik SchredderRecensies
“Een uur sporten met Naomi vliegt voorbij! Haar deskundigheid, warmte en enthousiasme maken dat ik iedere keer weer zin heb om te bootcampen. Binnen een korte tijd merkte ik al veel fitter was!” Anke Tusveld, Noordwijkerhout.

“Ik houd van (sportieve) uitdagingen. Naomi stimuleert op een positieve en gecontroleerde manier het beste uit mezelf te halen. Samen, in een kleine groep werken aan je conditie, is voor mij dé manier om fit de winter in te gaan! “ Caroline Koiter, Rijnsburg.

Geen voornemen maar ondernemen, zet nu de stap!
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismakingstraining.