arrow_drop_up arrow_drop_down
Presteren doe je niet alleen, winnen doen we samen!

Over Njoya


Presteren doe je niet alleen, winnen doe je samen!

Onze Missie

Njoya verbindt Fitness fanatiekelingen, atleten en professionals. Naast ons kennis- en netwerkplatform, organiseren wij een diversiteit aan: trainingen (zowel online als offline), teamwedstrijden en sportieve evenementen

Een goede coach hoeft, naast kennis en ervaring, niet perse een achtergrond te hebben als topsporter. Onder het mom: “practise what you preach”, heb ik er persoonlijk altijd voor gekozen om mezelf te laten begeleiden door mensen die beide situaties kennen. Dit is de rode draad die zichtbaar is in de groei en ontwikkeling van Njoya.


We hebben allemaal onze sterke kwaliteiten en de aandachtspunten waaraan gesleuteld mag worden. Het is een kunst om niet alles zelf te willen doen, maar je te verbinden met gelijkgestemden

Kom samen in beweging en optimaliseer de vitaliteit van jouw business op een effectieve werkwijze die in de praktijk toepasbaar, duurzaam en inspirerend is voor jou en jouw omgeving.

Hoe waardevol zou het zijn als je met jouw extra inspiratie, kennis en netwerk, de vitaliteit van de Nederlandse bevolking een boost kunt geven?


Het gaat om de dagelijkse effort, het nemen van verantwoording in mooie- en pittige tijden. Het creëren en onderhouden van een gezonde relatie met voeding, sport, bewegen en ontspanning. Het vinden van de harmonie tussen jouw carrière, gezinsleven en vrije tijd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).
Ook leveren wij een bijdrage aan de maatschappij door o.a. (sport)activiteiten te organiseren in een kindertehuis en goede doelen te ondersteunen tijdens onze evenementen en online activiteiten.

Wij zijn geen organisatie die jullie langs de zijlijn staan te supporten, wij zijn een onderdeel van jullie team!

Het Superteam

We organiseren een diversiteit aan: trainingen (zowel online als offline), teamwedstrijden en sportieve evenementen. Wij zijn een hecht team sportievelingen met verschillende expertises en achtergronden.

Onze kracht: Mensen verbinden tijdens sportieve activiteiten waar iedereen fysiek en mentaal uitgedaagd wordt, waarbij het “wij gevoel” centraal staat.

Alles draait om een goede samenwerking met een flinke dosis FUN, zowel binnen het team als met onze leden en partners.

Wij zijn geen organisatie die jullie langs de zijlijn staan te supporten, wij zijn een onderdeel van jullie team!

Naomi Rinsampessy, de drijvende kracht achter Njoya

De drijvende kracht achter Njoya

Maak kennis met Naomi Rinsampessy, een ambitieuze onderneemster en tevens voormalig CrossFit® en Miss Fitness atleet. Njoya is een organisatie die al ruim 20 jaar actief is in de fitness- en wellness branche. Haar ervaringen brengt zij mee in evenementen en het verbinden van Fitness fanatiekelingen, atleten en professionals.


Net als iedere andere carrière is ook mijn reis naar de uiteindelijk behaalde titels, niet zonder obstakels verlopen.


Veel sociale activiteiten overslaan, tig uren alleen in de gym spenderen, non stop afgewogen maaltijden eten uit de welbekende tupperware bakjes, mentale schommelingen en onzekerheid door de prestatiedruk die je jezelf oplegt.


Je wilt je team van coaches, familieleden en vrienden die dagelijks met je meeleven, natuurlijk niet teleurstellen.

"Wellicht is mijn lijfstijl niet herkenbaar, maar een aantal aspecten hebben wij zeker met elkaar gemeen"

  • Het missen van sociale activiteiten door een ambitieuze carrière;
  • De mentale prikkelingen door de technologie met notifications;
  • De prestatiedruk (die je jezelf oplegt);
  • Het niet willen teleurstellen van collega’s, familie en vrienden.

De grootste uitdaging destijds: Het uitvoeren van acties om progressie neer te zetten, maar vooral de dingen te laten om het netto resultaat te boeken EN gelijktijdig een sociaal leven te kunnen onderhouden

Ik ben van de rollercoaster gaan houden, zonder weerstand, geen groei… zonder dieptepunten, geen hoogtepunten.


Een glimlach van dankbaarheid verschijnt als ik terugdenk aan de reis die ik heb afgelegd en wat het mij heeft opgeleverd. Ik ben een Nederlands-, Benelux- en Wereldtitel rijker in de Miss Fitness categorie en heb als een van de eerste Nederlandse CrossFit atleten, op de European Regionals (2012) gestaan.


Maar we weten allemaal: topsport is van tijdelijke duur en voor de meeste atleten financieel onzeker, what’s next?

"Het werd tijd om mijn sportcarrière vanuit een ander perspectief te bekijken"

De mooie herinneringen, de leermomenten, welke competenties heb ik ontwikkelt en hoe ziet mijn toekomst eruit?

Het gaat niet meer om het “perfecte” fysiek op het podium of de beste prestatie op de wedstrijdvloer. Het gaat om de dagelijkse effort, het nemen van verantwoording in goede- en pittige tijden. 

Het creëren en onderhouden van een gezonde relatie met voeding, sport, bewegen en ontspanning. Het vinden van de harmonie tussen een carrière, het gezinsleven en vrije tijd.

We mogen dankbaar zijn voor het feit dat we de keuze kunnen maken, om te leren, te groeien en een bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van jou en anderen.

Het delen van mijn passie, het optimaliseren van de vitaliteit van vele mensen en het verbinden van een team Fitness Professionals, heeft mij meer voldoening en plezier gegeven, dan in mijn eentje een prijs in ontvangst nemen.


Presteren doe je niet alleen, winnen doe je samen!

Online diensten

Online kennisdelen

Ondernemen op Sneakers


Aandacht en overzicht voor Fitness Professionals.

Geen tijd en energieverspilling bij jouw zoektocht naar waardevolle masterclasses, collega ondernemers en mooie dealtjes!

Je bent een expert binnen jouw vakgebied, en haalt voldoening uit je dagelijkse werkzaamheden.

Hoe waardevol zou het zijn als je met jouw extra inspiratie, kennis en netwerk, de vitaliteit van de Nederlandse bevolking een boost kunt geven?

Ondernemen op sneakers is een online community waar Fitness Professionals krachten bundelen om het beste uit elkaars ondernemerschap te halen. 

weegschaal, Overzicht en structuur in jouw gezondheidspatronen.

Online Coaching

Overzicht en structuur in jouw gezondheidspatronen.

Het is je vaker gelukt om een nieuw patroon aan te leren, fitter te worden en strak in je vel te zitten.

Hoe waardevol zou het zijn als de “alles of niets” effecten stabiliseren en je zonder druk en met meer plezier kunt genieten van voeding, sport, bewegen en ontspanning? 

Dit is de perfecte manier om overzicht en structuur te creëren in jouw dagelijkse gezondheidspatronen.

Stap met een fitter en strakker lichaam, zelfverzekerd jouw badkleding in.


Diensten op locatie

training, voor ondernemers die hun vitaliteit een boost willen geven.

Personal Training

Voor ondernemers die hun vitaliteit een boost willen geven.

Je bent een expert binnen jouw vakgebied en haalt voldoening uit je dagelijkse werkzaamheden.

Hoe waardevol zou het zijn als je met jouw extra energie, de werkethiek van collega ondernemers en werknemers een boost kunt geven? Wanneer jij vitaler voor de dag komt, heeft dat een positieve invloed op jouw omgeving!

Verbeter jouw fysieke en mentale conditie, zodat je productiever kan werken en intenser kunt genieten tijdens de ontspanningsmomenten. 

Groep dames die SAMEN willen werken aan hun gezondheid

Personal Group Training Noordwijk


Voor dames die SAMEN willen werken aan hun gezondheid

Heb jij altijd al met een persoonlijke trainer willen werken maar lag dit net even boven het budget? 

Geniet nu van alle voordelen maar dan voor een lagere prijs. SAMEN werken aan je gezondheid is niet alleen functioneel, maar ook veel leuker!

Verbeter jouw spierkracht, uithoudingsvermogen, mobiliteit en vetverbranding! Stap met een fitter en strakker lichaam, zelfverzekerd jouw badkleding in.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Binnen een korte tijd merkte ik dat ik al veel fitter was!” 

“Een uur sporten met Naomi vliegt voorbij! Haar deskundigheid, warmte en enthousiasme maken dat ik iedere keer weer zin heb om te trainen. Binnen een korte tijd merkte ik dat ik al veel fitter was!” 

Anke Tusveld, Noordwijkerhout
"Dé manier om fit de zomer in te gaan!“
“Ik houd van (sportieve) uitdagingen. Naomi stimuleert op een positieve en gecontroleerde manier het beste uit mezelf te halen. Samen, in een kleine groep werken aan je conditie, is voor mij dé manier om fit de zomer in te gaan!“
Caroline Koiter, Rijnsburg
"De organisatie zit altijd goed in elkaar!"
"In 2015 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Njoya. Sindsdien zijn we met een aantal van onze leden regelmatig aanwezig op de Njoya events. De organisatie zit altijd goed in elkaar en de verschillende event workouts zijn lekker uitdagend!!"
Rocher Möllenkamp, Almere
"She motivates her clients to achieve their goals"
"I've worked together with Naomi for many years and she is really one of the most Professional and enthousiastic Personal Trainers I' know. She motivates her clients to achieve their goals, not only from the point of view as a Personal Trainer but also as another interested human being. She herself is an example of what is possible if you live your Legacy."

Frank van Aalten, Beusichem