Presteren doe je niet alleen, winnen doen we samen!

Presteren doe je niet alleen, winnen doe je SAMEN!Onze Missie

Njoya verbindt Fitness fanatiekelingen, atleten en professionals. Naast ons kennis- en netwerkplatform, organiseren wij een diversiteit aan: trainingen, teamwedstrijden en sportieve evenementen

Een goede coach hoeft, naast kennis en ervaring, geen topsport achtergrond te hebben. Onder het mom: “practise what you preach”, heb ik er altijd voor gekozen om mezelf te laten begeleiden door mensen die beide situaties kennen. Dit is de rode draad in de groei en ontwikkeling van Njoya.


Iedereen heeft sterke kwaliteiten en aandachtspunten waaraan gesleuteld mag worden. Het is de kunst om niet alles zelf te willen doen, maar je te verbinden met gelijkgestemden


Het gaat om de dagelijkse effort, het nemen van verantwoording in mooie- en pittige tijden. Het creëren en onderhouden van een gezonde relatie met voeding, sport, bewegen en ontspanning. Het vinden van de harmonie tussen jouw carrière, gezinsleven en vrije tijd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).
Ook leveren wij een bijdrage aan de maatschappij door o.a. (sport)activiteiten te organiseren in een kindertehuis en goede doelen te ondersteunen tijdens onze evenementen en online activiteiten.

Wij zijn geen organisatie die jullie langs de zijlijn staan te supporten, wij zijn een onderdeel van jullie team!

Het Superteam

We organiseren een diversiteit aan: trainingen, teamwedstrijden en sportieve evenementen. Wij zijn een hecht team sportievelingen met verschillende expertises en achtergronden.

Onze kracht: Mensen verbinden tijdens sportieve activiteiten waar iedereen fysiek en mentaal uitgedaagd wordt, waarbij het “wij gevoel” centraal staat.

Alles draait om een goede samenwerking met een flinke dosis FUN, zowel binnen het team als met onze leden en partners.

Wij zijn geen organisatie die jullie langs de zijlijn staan te supporten, wij zijn een onderdeel van jouw team!

Naomi Rinsampessy, de drijvende kracht achter Njoya

De drijvende kracht achter Njoya

Maak kennis met Naomi Rinsampessy, een ambitieuze onderneemster en tevens voormalig CrossFit® en Miss Fitness atleet. Njoya is een organisatie die al ruim 20 jaar actief is in de fitness- en wellness branche. Haar ervaringen brengt zij mee in evenementen en het verbinden van Fitness fanatiekelingen, atleten en professionals.


Net als iedere andere carrière is ook mijn reis naar de uiteindelijk behaalde titels, niet zonder obstakels verlopen.


Veel sociale activiteiten overslaan, tig uren alleen in de gym spenderen, non stop afgewogen maaltijden eten uit de welbekende tupperware bakjes, mentale schommelingen en onzekerheid door de prestatiedruk die je jezelf oplegt.


Je wilt je familieleden en vrienden die dagelijks met je meeleven, natuurlijk niet teleurstellen.

"Wellicht is mijn lijfstijl niet herkenbaar, maar een aantal aspecten hebben wij zeker met elkaar gemeen"

  • Het missen van sociale activiteiten door een ambitieuze carrière;
  • De mentale prikkelingen door de technologie met notifications;
  • De prestatiedruk (die je jezelf oplegt);
  • Het niet willen teleurstellen van collega’s, familie en vrienden.

De grootste uitdaging destijds: Het uitvoeren van acties om progressie neer te zetten, maar vooral de dingen te laten om het netto resultaat te boeken EN gelijktijdig een sociaal leven te kunnen onderhouden

Ik ben van de rollercoaster gaan houden, zonder weerstand, geen groei… zonder dieptepunten, geen hoogtepunten.


Een glimlach van dankbaarheid verschijnt als ik terugdenk aan de reis die ik heb afgelegd en wat het mij heeft opgeleverd. Ik ben een Nederlands-, Benelux- en Wereldtitel rijker in de Miss Fitness categorie en heb als een van de eerste Nederlandse CrossFit atleten, op de European Regionals (2012) gestaan.


Maar we weten allemaal: topsport is van tijdelijke duur en voor de meeste atleten financieel onzeker, what’s next?

"Het werd tijd om mijn sportcarrière vanuit een ander perspectief te bekijken"

De mooie herinneringen, de leermomenten, welke competenties heb ik ontwikkelt en hoe ziet mijn toekomst eruit?

Het gaat niet meer om het “perfecte” fysiek op het podium of de beste prestatie op de wedstrijdvloer. Het gaat om de dagelijkse effort, het nemen van verantwoording in goede- en pittige tijden. 

Het creëren en onderhouden van een gezonde relatie met voeding, sport, bewegen en ontspanning. Het vinden van de harmonie tussen een carrière, het gezinsleven en vrije tijd.

Het delen van mijn passie, het optimaliseren van de vitaliteit van vele mensen en het verbinden van een team Fitness Professionals, heeft mij meer voldoening en plezier gegeven, dan in mijn eentje een prijs in ontvangst nemen.

Je hoeft het niet alleen te doen. Het is een kunst om je te verbinden met gelijkgestemden!


 Presteren doe je niet alleen, winnen doe je samen!

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Binnen een korte tijd merkte ik dat ik al veel fitter was!” 

“Een uur sporten met Naomi vliegt voorbij! Haar deskundigheid, warmte en enthousiasme maken dat ik iedere keer weer zin heb om te trainen. Binnen een korte tijd merkte ik dat ik al veel fitter was!” 

Anke Tusveld, Noordwijkerhout
"Dé manier om fit de zomer in te gaan!“
“Ik houd van (sportieve) uitdagingen. Naomi stimuleert op een positieve en gecontroleerde manier het beste uit mezelf te halen. Samen, in een kleine groep werken aan je conditie, is voor mij dé manier om fit de zomer in te gaan!“
Caroline Koiter, Rijnsburg
"De organisatie zit altijd goed in elkaar!"
"In 2015 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Njoya. Sindsdien zijn we met een aantal van onze leden regelmatig aanwezig op de Njoya events. De organisatie zit altijd goed in elkaar en de verschillende event workouts zijn lekker uitdagend!!"
Rocher Möllenkamp, Almere
"She motivates her clients to achieve their goals"
"I've worked together with Naomi for many years and she is really one of the most Professional and enthousiastic Personal Trainers I' know. She motivates her clients to achieve their goals, not only from the point of view as a Personal Trainer but also as another interested human being. She herself is an example of what is possible if you live your Legacy."

Frank van Aalten, Beusichem