Wij zijn geen organisatie die langs de zijlijn staat te supporten, wij zijn een onderdeel van jouw team


Wij zijn dankbaar voor de vele samenwerkingen die we in de afgelopen 20 jaar hebben mogen realiseren. Presteren doe je niet alleen, winnen doe je samen.

De ervaringen met Njoya

“Een uur sporten met Naomi vliegt voorbij! Haar deskundigheid, warmte en enthousiasme maken dat ik iedere keer weer zin heb om te trainen. Binnen een korte tijd merkte ik dat ik al veel fitter was!” 
Anke Tusveld, Noordwijkerhout
Ontzettend blij met de trainingen van Naomi. Na anderhalf jaar trainen voel ik me topfit. Ook al werken we in een groep, iedereen krijgt persoonlijke instructies. Ze weet precies de juiste dingen te zeggen om me te motiveren en is ook nog eens gewoon een heel gezellig mens!
Barbara Bosma, Noordwijk
Barbara Bosma, Noordwijk
“Ik houd van (sportieve) uitdagingen. Naomi stimuleert op een positieve en gecontroleerde manier het beste uit mezelf te halen. Samen, in een kleine groep werken aan je conditie, is voor mij dé manier om fit de zomer in te gaan!“
Caroline Koiter, Rijnsburg
Priscilla Loos
"Sinds juni 2021 ben ik aan de slag met een pakket van Njoya. De apps zijn makkelijk in gebruik en het is fijn dat de drie trainingen per week worden ingepland. De trainingen zijn makkelijk thuis uit te voeren. Ik registreer elke dag mijn voeding wat mij een duidelijk overzicht geeft De communicatie met Naomi is prettig en ze geeft goed advies op het gebied van de trainingen en voeding. Heel blij mee! Dankjewel!"
Priscilla Loos

"Afgelopen half jaar tijdens de lockdown heeft Naomi ons team op werk getraind via online sessies. Echt een goede manier om bij het sluiten van alle sportscholen, toch fit te blijven. De sessies waren uitdagend en voor iedereen te doen op zijn/haar eigen tempo waardoor we met een gevarieerde groep makkelijk samen konden trainen. Daarnaast vind ik de manier dat Naomi les geeft erg plezierig, ze legt alles goed en duidelijk uit, zodat je altijd goed mee kan komen. Alles was goed te volgen online!"

Michelle van der Klauw
Michelle van der Klauw
"Tijdens Corona wekelijks online met Naomi getraind. Een perfecte manier om ook thuis fit te blijven.


Super hoe ze ons wekelijks weer weet te motiveren en enthousiasmeren!"
Martha Frankfort
Martha Frankfort
"Awesome trainer, awesome work-out! Dankzij haar kreeg ik weer zin om te sporten en voel ik me steeds lekkerder in mijn vel. Bedankt Naomi!"
Lisa Leerkamp
Lisa Leerkamp
"In 2015 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Njoya. Sindsdien zijn we met een aantal van onze leden regelmatig aanwezig op de Njoya events. De organisatie zit altijd goed in elkaar en de verschillende event workouts zijn lekker uitdagend!!"
Rocher Möllenkamp, Almere
"I've worked together with Naomi for many years and she is really one of the most professional and enthusiastic Personal Trainers I' know. She motivates her clients to achieve their goals, not only from the point of view as a Personal Trainer but also as another interesting human being. She herself is an example of what is possible if you live your Legacy."
Frank van Aalten, Beusichem
"Naomi is een sublieme, zeer fitte en sterke atlete die haar sporen bij een reeks toonaangevende fitnesswedstrijden ruimschoots heeft verdiend. Op hele inspirerende, motiverende en overtuigende wijze weet Naomi haar sportieve ervaring, kennis en expertise te bundelen binnen 'Njoya' en zodoende voor velen bij te dragen aan een gezonde levenswijze en sportbeoefening. Een hele prettige persoonlijkheid, communicatief, to the point en goed toegankelijk."
Edwin Bastian, Leidschendam-Voorburg