Teamwedstrijden voor Fitness fanatiekelingen


Alles draait om een goede samenwerking met een flinke dosis FUN!

doel

Mis jij een doel, tof event om naartoe te werken?

Je bent natuurlijk begonnen met trainen om elke dag een beetje fitter te worden, maar toch werkt het extra motiverend om ergens naartoe te werken.

prijs

Hoe wordt jouw harde werken bekroond?

Een persoonlijk record, een beweging waarvan je nooit had gedacht dat je deze zou beheersen of überhaupt zou durven. Heb je deze momenten vastgelegd?

conditie

Ervaar jij sport als een uitlaatklap?

Hoe lekker is het om je hoofd leeg te maken, frustraties eruit te sporten of in euforie jouw stuiter gehalte even te laten gaan?
Personal Group Training Utrecht

Vind jij het sociale aspect binnen deze sport community ook zo bijzonder?

Het werkt niet alleen motiverend om samen te trainen, het is ook nog eens veel gezelliger!

geen labels

Geen labels, niveau's en hokjes!

Een community waar iedereen welkom is, hard wilt werken met een gezamenlijk doel: Fitter worden en grenzen verleggen zowel fysiek als mentaal.
Naomi Rinsampessy, handstand

Iedereen verdient een podium 

Maak kennis met Naomi Rinsampessy, een ambitieuze onderneemster en tevens voormalig Internationaal CrossFit® en Miss Fitness atleet. Haar topsport en 20 jaar coach ervaringen brengt zij mee in evenementen en begeleidingstrajecten.

Een glimlach van dankbaarheid verschijnt als ik terugdenk aan de reis die ik heb afgelegd en wat het mij heeft opgeleverd. Ik ben een Nederlands-, Benelux- en Wereldtitel rijker in de Miss Fitness categorie en heb als een van de eerste Nederlandse CrossFit atleten, op de European Regionals (2012) gestaan.

We weten allemaal: topsport is van tijdelijke duur en voor de meeste atleten financieel onzeker. Toen ik ontdekte dat er voor deze sport niet alleen individuele maar ook in teamcompetities waren, heb ik mijn zinnen hierop gezet. De ambitie om als team op een Internationale CrossFit wedstrijd te staan, is destijds niet van de grond gekomen. 

Alsnog wilde ik de energie van een teamsport ervaren, het beste in elkaar naar boven halen en de hoogtepunten met elkaar delen.

Een kleine afslag bracht mij op een ander pad, waarbij ik hetgeen dat ik ambieerde, een teamprestatie neerzetten, niet alleen voor mezelf, maar voor iedereen toegankelijk heb weten te maken. Team evenementen organiseren  met meer dan 60 crewleden, is een andere manier om de prestaties van een team te ervaren.

Ruim 6 jaar verder, kan ik alleen maar dankbaar zijn voor het feit dat ik niet als atleet, maar als organisator van inmiddels 30 team evenementen, een van de mooiste inzichten heb opgedaan: Presteren doe je niet alleen, winnen doe je samen!

Want eerlijk: dat wat wij samen als organisatie hebben opgebouwd, heeft mij uiteindelijk aan het einde van de rit, meer voldoening en plezier gegeven, dan in mijn eentje een prijs in ontvangst mogen nemen. 

Daag jezelf en jouw trainingsmaatjes uit:


 • Werk samen naar een sportief doel!
 • Je hoeft geen (online) kwalificatie uit te voeren, inschrijven = meedoen!
 • De workouts worden zo opgesteld dat iedereen kan shinen op zijn/haar sterke punten;
 • Door de keuze van divisies met de bijbehorende minimale vaardigheden, zit je op de juiste plek;
 • Kies een divisie die in de basis comfortabel voelt, maar toch uitdaging geeft;
 • Geen onnodige niveau verschillen door promotie- en degradatie regels voor terugkerende atleten.
 • Om jouw samenwerking skills te oefenen, maken we de meeste workout details vooraf bekend;
 • Er zijn verschillende teamsamenstellingen mogelijk, een 4-tal (2 dames + 2 heren) of een 2-tal;
 • De wedstrijden worden gehouden in Driebergen, lekker centraal dus!

  Aspecten als kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie dragen een belangrijke rol bij het trainingsproces. Door regelmatig met hoge intensiteit te trainen en zo verschillende energiesystemen aan te spreken, wordt niet alleen de algehele conditie positief beïnvloed, maar ook het atletische vermogen geprikkeld. 

  Ben jij deze trainingsvorm gewend? Dan is het de hoogste tijd om jouw atletisch vermogen te testen 🏆

De ervaring van atleten

"Ontzettend genoten van de Njoya online competitie tijdens de 2e lockdown. Goed georganiseerd en leuk om jezelf uit te dagen tijdens een vreemde periode. Thanks!"

Evelien van Hoeve, Breda
Evelien van Hoeve, Breda

Ik heb samen met mijn buddy meegedaan aan deze online competitie. Het was echt super gaaf! De workouts zaten alle 3 goed in elkaar. Ze waren allemaal killing, uitdagend maar zeker te doen. Goed aan te passen naar ieders niveau, zelfs als jij en je buddy een ander niveau hebben. Bij een volgende competitie ben ik er zeker weer bij!

Sharon Giesberts, Echt
Sharon Giesberts, Echt 

De online 'support your box' competitie was tijdens de lock-down de perfecte motivatie om weer voluit te gaan in de WOD's. Was leuk en laagdrempelig georganiseerd!

Wilma Van Bokhorst, Spakenburg
Wilma Van Bokhorst, Spakenburg