De branche heeft veel klappen gehad, heb jij deze weten te incasseren?

De branche heeft veel klappen gehad, heb jij deze weten te incasseren?

Is de vitaliteit van jouw business goed genoeg om een soortgelijk verandering nogmaals door te maken? Of kan jouw organisatie wel wat support gebruiken?

Veel sportlocaties zijn weer gesloten, evenementen zijn uitgesteld en we missen allemaal de energieke sfeer van de bijzonder fitte community.

Net als topsport is ondernemen een vak en wordt door velen ervaren als een rollercoaster met flinke pieken en leerzame dalen. Misschien is het toepasselijker om dit jaar van een flinke tornado te spreken. Kortom, iedereen heeft een pittig jaar achter de rug en bij veel organisaties is de rek er wel uit.

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: Juist nu, lieve mensen… Juist nu is is het noodzakelijk om aan onze weerstand te werken!

Wij als Fitness Professionals weten als geen ander dat vitaliteit belangrijk is. En natuurlijk zijn we dankbaar dat we de keuze kunnen maken om te leren, te groeien (met af en toe wat groeipijn) en een bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van jezelf en anderen.

Ook connectie maken met gelijkgestemden is nog nooit zo belangrijk geweest. Samen trainen, samen lachen, samen huilen… helaas op afstand, maar we hebben als Fitness Professionals zeker laten zien dat dit allemaal mogelijk is. Daar mogen we verdomde trots op zijn!

Flink balen dat er, ondanks de prestaties van de Fitness branche en de wil van vele klanten om aan hun weerstand te werken… veel CrossFit boxen, sportscholen en zelfs de kleinere (personal) training studio’s gesloten zijn.

Daar staan we dan, met ons goede gedrag en met de beste intenties om de bevolking fitter te maken. BUMMER!!!😞

We hebben geen invloed op de huidige maatregelen, maar wel op onze acties. Namens ons Superteam willen wij, als organisatie van o.a. sport evenementen, het jaar 2020 feestelijk afsluiten. We zullen onze slogan: By the community, for the community, in het nieuwe jaar flink laten spreken!

We staan te popelen om de eerste stap richting 2021 vast te maken:

Onze volgende competitie hebben we opgezet om de community (lees: jullie sportlocaties) te ondersteunen!

Support your box competitie

Aangezien er ongelimiteerd aantal ticket plaatsen beschikbaar zijn, kijken wij ernaar uit om volgende maand flinke commissies naar CrossFit boxen, sportschool eigenaren en (personal) trainer/coaches uit te keren.

Deelname tickets van de “support your box” competitie, kunnen ALLEEN aangeschaft worden via geregistreerde bedrijven.

  • Het kan natuurlijk zijn dat klanten (hierna te noemen atleten), jullie persoonlijke link (op het moment van registreren) even niet bij de hand hebben…
  • Of misschien hebben jullie het zo druk met lesgeven (laten we het hopen), dat het promoten erbij ingeschoten is… We vergeven het je 😜

Geen probleem! Ook hier hebben wij de perfecte oplossing voor 🧞

Wij plaatsen jouw persoonlijke link in het overzicht met de geregistreerde boxen/gyms → Vanaf 31 December te vinden op https://njoyaleague.nl/support-your-box-tickets/

Op deze manier kunnen atleten alsnog jullie bedrijf supporten en verlies jij als ondernemer geen extra omzet! Uiteraard zullen we deze pagina via onze kanalen promoten.

Staat jullie sportlocatie straks in deze lijst? Werk jij de komende weken met klanten naar een sportief teamwedstrijd?

Support your box competitie

Meld je aan voordat de ticketverkoop op 1 januari 2021 van start gaat!

Wij hopen dat we op deze manier, tijdens deze pittige periode, alsnog een bijdrage kunnen leveren aan jouw business.
En dan zeggen wij voor nu, namens het Njoya team: 🎄Fijne feestdagen!🎁

Reactie plaatsen