Hoe zet jij social media in? Zakelijke zichtbaarheid of prive vermaak?

Hoe zet jij social media in? Zakelijke zichtbaarheid of prive vermaak?

Kortom, een andere motivatie om updates te plaatsen of om contacten te leggen/onderhouden.

De mooie ontwikkeling van de Njoya League zijn mede mogelijk gemaakt met behulp van deze contacten, waarvoor dank! Als team kijken we enorm uit naar een volgend live event, hier hebben we nog even geduld voor nodig.

Onze focus: “Support your box” een Online Buddy Team competitie opgezet om vele trainers, coaches en sportlocaties te ondersteunen. Alle ins en outs hoor je in onze 1e podcast: https://njoya.nl/podcast/ Ben je meer van het lezen, dan kan ik je de laatste 2 blog artikelen aanbevelen: https://njoya.nl/blog/

Een goed gesprek, een heerlijke training samen, sociale activiteiten etc. Ik ben minder van de vluchtige gesprekken, urenlang door een tijdlijn scrollen om entertaint te worden. Ook” minder betekenisvolle” posts zal ik niet snel delen.

Uiteraard kun je social media platformen als tool, in mijn geval om waardevolle content te consumeren. Dan komen we tot het volgende punt: voor mij is dit informatie waar ik doelgericht naar op zoek ben, en.. ja, het overkomt ons allemaal: er bestaat een kans dat je afgeleid word door foto’s, filmpjes en advertenties die in je scherm oppoppen. In hoeverre je jezelf hierin mee laat slepen, is een ander onderwerp.

Daarnaast heb je natuurlijk het bereik, de mogelijkheid om waardevolle content te produceren. En het is een laagdrempelige manier om in contact te komen met gelijkgestemden.

Heb jij voor jezelf duidelijk voor ogen:
Wie je wilt bereiken en wat je wilt delen?
En is er misschien een groter doel dat je voor ogen hebt? Of is het enkel voor vermaak?

Uiteraard zijn alle antwoorden goed! Misschien is het goed om hier eens bij stil te staan, of niet. Totally up to you!

Atleten hebben de weg naar ons team evenement (Njoya League) inmiddels gevonden. Al jaren ben ik niet meer actief als wedstrijdatleet, en voel verder geen behoefte om privé-zaken te delen. Als we echt verbinding willen, dan weten we elkaar (live) te vinden.

Kortom, hier heb ik geen prive account voor nodig en heb besloten om mijn persoonlijk account om te zetten naar een pagina. Zie het als een filter, zowel voor jou als voor mij. Ben je nog steeds geboeid dan is deze pagina mogelijk iets voor jou.

Hier zullen updates gedeeld worden over de activiteiten van een nieuw Online kennis- en netwerkplatform: Ondernemen op Sneakers.

Dit platform is speciaal opgezet om Fitness Professionals van waardevolle informatie te voorzien. Er is een mogelijkheid om te sparren met collega ondernemers. Ook kun je prive berichten versturen en eigen (openbare of besloten) groepen aanmaken. Uiteraard is alles overzichtelijk in categorieën! (nu vind je door de bomen het bos niet meer)
Daarnaast zullen we de komende periode dit platform voorzien van: Masteclasses en bijbehorende werkdocumenten middels een E-learning systeem.

Vind je het fijn om onderweg te luisteren, dan zullen de podcast afleveringen ideaal voor je zijn! Ben je meer van het lezen omdat je alle woorden tot je wilt nemen, pak dan de artikelen en werkdocumenten.

Ontvang support en deel jouw kennis & ervaring de met de Fitness Professionals binnen Nederland en België.

Wil je een kijkje in de keuken nemen van de Professionals, dan zal de vernieuwde FB pagina ook interessant voor jou. Op dit kanaal zullen we nieuwe activiteiten binnen het kennis- en netwerkplatform met jullie delen!

Wil je meer de diepte ingaan, masterclasses volgen en sparren met collega’s? Bekijk deze pagina voor de voordelen!

Dus laat vooral jouw behoeftes horen, dan gaan wij ermee aan de slag! We zitten immers allemaal in hetzelfde schuitje, dus laten we er iets waardevols van maken.

Heb je je laten afleiden en toch deze post uitgelezen: Super, bedankt voor je aandacht!
Wil je meteen de diepte ingaan en meegroeien met onze community, welkom!
Hou je het hierbij voor gezien, dan wens ik je het allerbeste toe.
Njoya day!
Reactie plaatsen